Pijn

Therapie Doesburg bij pijn

Therapie bij pijn

Je kent het gevoel. Je hebt pijn in een plek in je lichaam, en je weet niet wat het is en waar het vandaan komt. Of je weet het wel maar dit helpt je ook niet werkelijk.

Vaak heb je het gevoel dat iets vastzit, verkrampt is. Je voelt je geremd, leeglopend en zonder energie. Het lijkt alsof deze plek je van alles afhoudt, je weerhoudt, je remt in je ontwikkeling. Je durft niet meer. Je houd je in. Je gaat er niet meer echt voor en je wacht af. Of je raast maar door en probeert de pijn te negeren.

Dan verlies je ook je goede gevoel. Dan geniet je niet meer echt, want de pijn dekt alle andere gevoelens toe.


Pijn

Weer genieten van je leven

Leer bij je ‘zwakke plek’ te komen, ervoor te zorgen en hem sterk te maken. Dan merk je dat deze misschien wel je grootste kracht toedekte. Dan sta je weer geheel in je kracht en kunt alles zonder pijn aanvaarden. Dan geniet je weer van je leven en voel en laat jij je lichaam weer stromen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.


Foeke

Neem contact op
Meer over:

Therapie Doesburg - Home

Therapie Doesburg

Ik ben Foeke, therapeut.

In mijn praktijk Therapie Doesburg ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en relatietherapie.

Therapie Doesburg >>
Therapie Doesburg voor therapie bij pijn klachten in de regio Doesburg, Rheden, Dieren, Brummen, Eerbeek, Zevenaar, Didam, Duiven, Doetinchem, Velp, Arnhem, Zutphen. Je bent welkom.


Therapie Doesburg Therapeut Foeke
Het is belangrijk dat jij jezelf weer centraal stelt in je leven - het gaat immers om jou!
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

therapie doesburg Therapie Doesburg
Beatrixstraat 4a
6981 GL Doesburg
Route naar mijn praktijk
Top