Misbruik

Therapie Doesburg bij misbruik

Therapie bij misbruik

Voel jij je niet gezien? In de steek gelaten? Het gevoel dat er misbruik van jou gemaakt wordt, dat je gemanipuleerd of verwaarloosd wordt? Is er in het verleden misbruik van je gemaakt? Lichamelijk of psychisch?

Het lijkt alsof het nooit om jou gaat maar altijd om de anderen. Jij moet voor iedereen zorgen maar niemand denkt aan jou? Iedereen kijkt en loopt over je heen?


Misbruik

Voor jezelf opkomen

Dan wordt het tijd dat jij jezelf weer centraal stelt en voor jezelf opkomt. Leer weer helemaal voor jou te gaan, vol geloof in jezelf en vol hoop voor jouw toekomst. Dan kom je er weer bij: bij dat alles wat jou zo’n prachtmens maakt. Dan zorg je weer goed voor jezelf en laat niet over je heenlopen. Dan maak je weer keuzes en ben je de regisseur van je eigen leven.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.


Foeke

Neem contact op
Meer over:

Therapie Doesburg - Home

Therapie Doesburg

Ik ben Foeke, therapeut.

In mijn praktijk Therapie Doesburg ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en relatietherapie.

Therapie Doesburg >>
Therapie Doesburg voor therapie bij misbruik in de regio Doesburg, Rheden, Dieren, Brummen, Eerbeek, Zevenaar, Didam, Duiven, Doetinchem, Velp, Arnhem, Zutphen. Je bent welkom.


Therapie Doesburg Therapeut Foeke
Het is belangrijk dat jij jezelf weer centraal stelt in je leven - het gaat immers om jou!
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

therapie doesburg Therapie Doesburg
Beatrixstraat 4a
6981 GL Doesburg
Route naar mijn praktijk
Top