Coaching

Coaching Doesburg - Coach Foeke

Personal Coaching

Coaching is concreet en geheel gericht op jou als daadkrachtig mens. Coaching focust op jouw eigen ontwikkeling en toekomst en is direct inzetbaar binnen je opleiding, werk en carrièreplanning.

Je leert op verschillende manieren naar jezelf te kijken en ontdekt alle kwaliteiten en vaardigheden die je met je meedraagt en verder tot ontplooiing wil laten komen – en misschien ontdek je wel geheel nieuwe.


Coaching

Een plan voor je toekomst

Gezamenlijk stellen we een plan op voor jouw toekomst. Je leert geduldig en mild te zijn met aspecten die je soms wel eens in de weg kunnen staan. Zo ga jij je leven de invulling geven, die jij wilt, en leer je tegelijk om te gaan met tegenslagen, zonder het grote geheel uit het oog te verliezen.

Soms vergeet je wel eens wat je kunt en bent, dan heb je even het gevoel alsof alles je te veel wordt. Ik help je weer aan te pakken en het geheel te overzien. Vanuit dit overzicht ga je concrete stappen maken op je weg naar jouw doelen in het leven.

Jouw omgeving

Je maakt altijd deel uit van een groter geheel – of dat nu je familie, vriendenkring, werkomgeving, opleiding of de buurt is waarin je woont – en je staat met hen in verbinding. Deze mensen hebben allemaal meer of mindere invloed op jouw bestaan en je manier van denken en leven.

Hoe bewuster jij je hiervan bent, hoe beter je erop kunt anticiperen en reageren. Gezamenlijk kijken wij naar de systemen waar jij deel van uitmaakt en kies jij voor jouw positie en invulling hierin – onafhankelijk en helemaal vanuit jezelf.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.


Foeke

Neem contact op
Meer over:

Mindfulness

Mindfulness

In een aantal sessies leer je de basis van deze techniek, die je weer helemaal tot jezelf brengt. Je bepaalt weer je eigen tempo en ritme, zodat je er weer helemaal voor kunt gaan.

Mindfulness >>


Therapie Doesburg Therapeut Foeke
Het is belangrijk dat jij jezelf weer centraal stelt in je leven - het gaat immers om jou!
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

therapie doesburg Therapie Doesburg
Beatrixstraat 4a
6981 GL Doesburg
Route naar mijn praktijk
Top