Burnout

Therapie Doesburg bij burnout

Therapie bij burnout

Vaak merk je helemaal niet dat je een burnout hebt. Je bent gewoon erg moe en hebt steeds minder zin in van alles. Veel mensen denken dat een burnout werk gerelateerd is, maar dat is niet zo. Meestal is het een combinatie van werk, privé en innerlijke factoren die er tot leiden.

De hele tijd de focus leggen op dingen die overwonnen moeten worden. Constant bezig zijn met overleven, de lat te hoog leggen en nooit mogen falen. Maar gedurende de tijd komen er steeds meer klachten bij. Neerslachtigheid, concentratieverlies, slaapproblemen, emotionele labiliteit en uitbarstingen, apathie en vermoeidheid, schaamte, schuldgevoelens en ga zo maar door.


Burnout

Hervind je ritme en rust

Laat je niet door je burnout in bezit nemen en uithollen. Krijg weer meer grip op je leven en hervind je ritme en rust. Je leert wat werkelijk van belang voor je is en laat je niet opjagen door je torenhoge verwachtingen.

Je leert weer goed voor jezelf te zorgen. Je doorbreekt het patroon van ‘ik moet, want anders…’ en maakt weer echte keuzes. Dan merk je dat je meer bent dan wat je presteert.

Heb jij last van een (dreigende) burnout? Maak een afspraak. Ik help je graag verder!


Foeke

Neem contact op


Therapie Doesburg Therapeut Foeke
Het is belangrijk dat jij jezelf weer centraal stelt in je leven - het gaat immers om jou!
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

therapie doesburg Therapie Doesburg
Beatrixstraat 4a
6981 GL Doesburg
Route naar mijn praktijk
Top