Persoonlijk

Therapeut Foeke Goudsmit

Foeke Goudsmit

Ik kom uit een familie die veel ‘onderweg’ is geweest op zoek naar zingeving en geluk. Mijn moeder is in een gevangenenkamp in Indonesië geboren, mijn vader in Berlijn vlak voor het begin van de tweede wereldoorlog.

Ik kom uit Wijk aan Zee, ben in Zwitserland opgegroeid en heb gewerkt in Bazel, Zürich, Berlijn, Amsterdam en Rotterdam, om uiteindelijk mijn geluk en mijzelf te vinden in Doesburg – bij mijn vrouw en in mijn werk als therapeut.

Opleidingen en (werk) ervaring

Ik heb een breed gebied aan interesses en heb verschillende opleidingen gevolgd. Van oorsprong ben ik architect, maar ik heb ook een tijd in de geriatrie gewerkt. Ik heb de opleiding tot integratief therapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam gedaan.

Mijn ouders zijn beide zeer religieus en ik heb daarom veel inzicht in geloofsvragen en spirituele vraagstukken. Als architect en kunstenaar houd ik van ruimte en openheid en vat dingen dus ook ruim op – ik oordeel niet snel.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.


Foeke Goudsmit

Neem contact op
Meer over:

Therapie Doesburg - Home

Therapie Doesburg

Ik ben Foeke, therapeut.

In mijn praktijk Therapie Doesburg ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en relatietherapie.

Therapie Doesburg >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Je leert op een nieuwe en onbevooroordeelde manier naar je partner en jezelf te kijken.

Relatietherapie >>


Therapie Doesburg Therapeut Foeke
Het is belangrijk dat jij jezelf weer centraal stelt in je leven - het gaat immers om jou!
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

therapie doesburg Therapie Doesburg
Beatrixstraat 4a
6981 GL Doesburg
Route naar mijn praktijk
Top