Relatietherapie

Relatietherapie Doesburg - Relatietherapeut Foeke

Relatietherapie regio Doesburg

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Doesburg?

Mijn naam is Foeke Goudsmit. Ik ben gekwalificeerd therapeut en relatietherapeut. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

Er zijn in elke relatie momenten waarin moeilijkheden en irritaties kunnen ontstaan. Je vergeet vaak naar de ander te luisteren en dan praat en leef je aan elkaar voorbij zonder dat je het merkt. Ook kunnen kinderen, financiën en werk hierin een belangrijke rol spelen. Het is niet altijd gemakkelijk om overeenstemming te vinden en begrip voor elkaar op te brengen.


Relatietherapie

Partnerrelatie communicatie

Partnerrelatie communicatie kan je helpen elkaar meer ruimte te gunnen. Hierdoor kunnen jullie weer meer levenskwaliteit en vrijheid krijgen. Je leert op een nieuwe en onbevooroordeelde manier naar je partner en jezelf te kijken en hem of haar opnieuw te ontdekken.

Dan merk je dat je zowel jezelf kunt blijven en geheel in liefde betrokken kunt zijn bij je partner – want jullie zijn niet voor niets bij elkaar! Of je kunt elkaar loslaten in dankbaarheid en met respect, zonder elkaar te kwetsen of te miskennen.


Verbondenheid en vrijheid

Soms vergeet je wel eens dat het in je relatie niet alleen maar om verbondenheid gaat, maar ook elkaar de vrijheid te gunnen die jullie beide nodig hebben. Als dit niet gebeurt is de verbondenheid vaak ver te zoeken: het een kan niet zonder het ander.

Gun het jezelf om helemaal jezelf te zijn en gun ook dat je partner helemaal zichzelf mag zijn. Ervaar op deze manier hoe wonderbaarlijk een zich steeds vernieuwende relatie kan zijn.

Ik help jullie graag verder.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.


Foeke

Neem contact op


Therapie Doesburg Therapeut Foeke
Het is belangrijk dat jij jezelf weer centraal stelt in je leven - het gaat immers om jou!
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

therapie doesburg Therapie Doesburg
Beatrixstraat 4a
6981 GL Doesburg
Route naar mijn praktijk
Top